معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، گفت: برنامه ریزي خاص براي کنترل هاي بهداشتی در ایام ماه مبارك رمضان، توسط تیم هاي ثابت و سیار بهداشت محیط و همچنین تشدید کنترل، نظارت و بازرسی مستمر از رستوران ها، کبابی ها، قنادی ها و مراکز تهیه و توزیع زولبیا، بامیه، آش و حلیم انجام پذیرفته است.
معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، گفت: برنامه ریزي خاص براي کنترل هاي بهداشتی در ایام ماه مبارك رمضان، توسط تیم هاي ثابت و سیار بهداشت محیط و همچنین تشدید کنترل، نظارت و بازرسی مستمر از رستوران ها، کبابی ها، قنادی ها و مراکز تهیه و توزیع زولبیا، بامیه، آش و حلیم انجام پذیرفته است.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ مهندس فخرالدین معصومی،ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اذعان داشت: بازرسی ها طبق روال گذشته به صورت دو شیفت و با شدت بیشتر انجام می شود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان بویراحمد، اظهار داشت: برنامهریزی لازم به منظور کنترل عوامل محیطی کلیه مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی جهت حفظ و ارتقاء سلامت با کنترل عوامل محیطی، مانند آب مصرفی، مواد غذایی و بهداشت محیط ضروری است.
اعظم اکبری ادامه داد: نظارت ویژه بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در محلهای برگزاری مراسم، کنترل روغن استفاده شده در تهیه و طبخ غذا به ویژه شیرینیهای سنتی از جمله زولبیا و بامیه، تشدید نمونه برداري از آب و غذا به منظور پیشگیري از بیماري هاي منتقله بوسیله آب و غذا و آموزش های بهداشت فردی دست اندرکاران مواد غذایی(تهیه، طبخ و توزیع) در دستور کار قرار دارد.7-5

